Oldal kiválasztása

Rólunk

Kik vagyunk?

A Public Press az első Magyarországon bejegyzett public relations ügynökség. Működésünk kezdete, azaz a ’80-as évek vége óta sok minden változott mind belső szervezeti struktúránkat tekintve, mind pedig a piac egészét szemlélve. Ez alatt a hosszú idő alatt végigkövettük és aktívan formáltuk a pr szakma magyarországi fejlődését, a kezdetektől napjainkig.

Lehetőségünk volt tapasztalatot gyűjteni már akkor, amikor Magyarországon még alig akadt olyan ember, aki tisztában lett volna a public relations jelentésével és a pr tevékenység mivoltával. A több évtizednyi tapasztalatból eredő tudást igyekszünk továbbadni fiatalabb kollégáinknak, gyakornokainknak is, mert hiszünk benne, hogy a múlt ismerete nélkül nem érthetjük igazán a jelent.

Mit csinálunk?

Legfőbb küldetésünknek a problémamegoldást tekintjük. Számunkra a probléma nem gondot jelent, hanem szakmai kihívást, megoldásra váró helyzetet. Ez érezhetően összhangban van azzal a szemléletünkkel, ami szerint a pr nem csupán közönségkapcsolati tevékenység, hanem kommunikációs problémák megoldása és problémák megoldása kommunikációval. Mindennapjaink során azon dolgozunk, hogy ügyfeleink a legátfogóbb szolgáltatásokat kapják, ennek érdekében pedig nekünk is tovább kellett fejlődnünk. Ma már a kommunikáció, a marketing, a menedzsment és a stratégiai tanácsadás egyaránt jelen van szolgáltatási palettánkon.

Céginformációk

logo-v1399475116

Kik vagyunk?


Ismerjen meg minket közelebbről:

 

 

Sárosi Péter Jr.

Skripecz Edina

Sárosi Péter

Kőrösi-Fehér Veronika